Frederik VI - BEER & EATING
at Frederiksberg Alle 42
TEL 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk " something so frederiksbergsk"
And
Frokost kl 11.30 - 15.30
Aftensmad kl. 17.30 - 20.30
26 ølhaner - Fodbold på skærmen
7 dage om ugen
Pladser inde og ude (varmelamper)
BUS til døren / METRO Frdb.Alle
Åben:
Søndag - torsdag 11-01
Fredag - lørdag 11-02
Vi er en Ølbar & Spisested, ikke en traditionel restaurant. Vi fokuserer på ØL og klassisk dansk mad.
Vi har 26 ØLHANER, og mere end 200 forskellige øl om året. Ærlig mad, baseret på gode råvarer, hjemmelavet. Frokostkortet har en fin variation af en række klassiske danske anretninger. Aftenkortet er relativt simpelt: køkkenet tilbyder dagens ret, eller alternativt pariserbøf eller rødspættefilet. Vi har ikke forretter men oftest altid dessert. Naturligvis også kaffe, vand, vin, drinks, cocktails i et mindre sortiment. Her er en folkelig stemning, og stor mangfoldighed i gæste-segmenterne. Vi viser fodbold på skærmen, har billard og terninge-spil. Man kan sidde både inde og ude. Ude er markiser, varmelamper, eller lån en af vores sitting-suites. Vi betragtes som en af Frederiksbergs klassiske restaurationer, og vi værmer om forretningens historie og koncept. Det skylder vi dig, Frederiksberg og ikke mindst vore 80.000 årlige gæster. VELKOMMEN her på den skønne Frederiksberg Alle
Vidste du at Restaurant 1971 på HC Ørstedsvej 28A, er en del af Frederik VI. Her serveres klassisk dansk mad, med et tvist af det franske. Traditionel Restaurant. Se mere på: www.1971frokost.dk Tlf 53531971
Breakfast every day from kl. 11.30-15.30
And
Herring
-
Frederik VI herring with capers and red onion / House herring
Kr. 72, -
And
Horseradish herring with Reubendressing / Horseraddish herring
Kr. 72, -
And
Port wine herring with red onion compote / Port herring
Kr. 72, -
And
Mustard herring / Mustard herring
Kr. 72, -
And
Pernod herring with star anise / Pernod herring
Kr. 72, -
And
Curry herring with eggs / Curry herring
Kr. 72, -
And
Dill herring with capers and red onion / Dill herring
Kr. 72, -
And
Fried herring in vinegar layer with capers and red onion (warm) / Fried herring (warm)
Kr. 75, -
"Pinhais" sardines in olive oil / Sardines
Kr. 79, -
All herring is made from Icelandic old-fashioned matured herring
And
Classic breakfast dishes
-
And
Chicken salad with bacon / Chicken salad with bacon
Kr. 74, -
And
Crab Tail Salad / Creyfish salad
Kr. 79, -
And
Roll sausage with red onion and cloud / Danish brisket salami
Kr. 69, -
And
Meatballs with potato salad / Meatballs
Kr. 75, -
And
Fish cakes with remoulade / Fish cakes
Kr. 74, -
And
Warm liver paste with bacon and mushrooms / Warm liver paste with bacon and mushrooms
Kr. 69, -
And
Cracked beef breast with garnish / Brisket of beef
Kr. 84, -
And
Tenderloin steak with soft onions and sour / Loin steak with fried onions
Kr. 84, -
And
Parisian steak with egg yolk and garnish / Roasted steak tatare
The Queen's DKK 102 / The King's DKK 114
And
And
Vegan options
-
And
Avocado on rye bread with salted almonds and truffle mayo
Kr. 74, -
And
And
Potato food with truffle mayo and garnish / Potato on rye bread with truffle mayo and garnish
Kr. 74, -
And
And
And
And
And
And
And
Cheese
-
Brie with olives / Brie with olives
Kr. 65, -
Blue cheese "Fourme d'Ambert" with egg yolk and red onion / Blue cheese
Kr. 75, -
Old cheese with fat, cloud, red onion and rum / Matured cheese
Kr. 75, -
Cake / dessert: ask the waiter
And
And
And
Reservation
Table reservations are made on tel. No.
33 31 33 38 or rex@frederik-vi.dk